Matcha din profilreklam

Matchning av profilprodukter till branschen

Något som är mycket viktigt när det kommer till all typ av marknadsföring är att marknadsföringen representerar din bransch. Profilreklamen är inget undantag. När man delar ut profilreklam är det viktigt att mottagarens intresse för företaget väcks av produkten. En anpassning av dina produkter till företagets bransch är ett perfekt sätt att göra reklam. Både genom spridning av er logga och genom att branschen ges ett uttryck i form av produkten.

Är ni exempelvis en outdoor-butik så kommer en termos med tryck både att sprida företagets logga och uppmuntra till outdoor-aktiviteter. Självklart är det ett plus för företaget om produkterna uppmanar till att utföra de aktiviteter som företagets bransch inriktar sig på!

Muggar till kaffebutiker

51 - Matcha din profilreklam

Ett exempel på en sådan matchning av profilprodukter kan exempelvis vara att dela ut muggar med tryck om man har en kaffebutik. Muggar är ofta eftertraktade på arbetsplatser och kontor eftersom man ibland själv måste ha med sig muggar hemifrån. Delas muggar ut med din logga kommer den positiva känslan av fikarast appliceras på ditt företag. Perfekt och positiv marknadsföring som både uppmanar till kaffedrickande och sprider kännedom om företaget.

Reflexer till säkerhetsföretag

52 - Matcha din profilreklam

Är ni ett företag som sysslar med säkerhet kan det ofta vara dyra elektroniska produkter som främst förknippas med företaget. Då kan man använda sig av reflexer. Det är en liten och behövlig gåva som kan rädda liv. En reflex med ditt företags logga visar att ni bryr er om folks säkerhet.

Nyckelringar till låssmeder

53 - Matcha din profilreklam

Om företaget sysslar med lås kan en liten nyckelring med tillhörande logga göra susen. Eftersom de flesta använder nycklar dagligen ger detta en daglig exponering av ditt företag samtidigt som det är en smart, enkel och användbar produkt.

Kombinationerna är såklart oändliga och bara din fantasi sätter gränsen för just din produkt. Men tänk på att matcha profilreklamen med din bransch.