Profilreklam – stärk banden till era kunder!

Att ha starka band till sina kunder blir allt viktigare i alla branscher där konkurrensen hårdnar, men det är kostsamt att ständigt hålla kontakten genom att avlägga besök hos sina kunder. Många hundra arbetstimmar går åt till att bara hålla igång kontakten för ett eventuellt framtida köp.

En påvisad effektiv metod för att hålla banden till sina kunder starka utan att behöva lägga ner allt för mycket tid på besök med mera är att dela ut snygg och bra profilreklam. Det är bevisat att en mottagare av en gåva får en starkare emotionell relation till den som delar ut den. Delar ni ut nyttiga produkter som löser ett problem för mottagaren så kommer den profilreklamen att användas under många år framöver och varje gång stärka banden ytterligare lite.

91 - Profilreklam - stärk banden till era kunder!

Det ger er möjlighet att fokusera än mer på er kärnverksamhet och göra det ni gör bäst men fortfarande hålla banden med era kunder starka inför framtiden.

Så vilken profilreklam ska man använda då? Det är väldigt olika vad som passar vilka mottagare, men som dem som känner dem bäst ska det inte vara några svårigheter att välja ut en bra produkt. Utgå från att ni vill lösa ett problem i vardagen för era kunder. Gärna kopplat till just er bransch på något vis men det är inte ett måste ifall ni inte hittar någon passande produkt.

Ett av marknadens största sortiment att välja mellan finns på tsreklam.se, där hittar ni drygt 30 000 produkter inom profilreklam.

92 - Profilreklam - stärk banden till era kunder!

Ju mer unik ni kan göra produkten desto bättre, då sticker den ut och skapar ett starkare intryck och närvaro hos mottagaren. Men man kan även köra på klassikerna om man vill att produkterna ska passa en så bred målgrupp som möjligt. Exempel på breda produkter som passar de flesta och alltid kommer till användning är: Isskrapor med tryck, pennor och powerbanks.